"; $("#inlinePdf").html(embedCode); if($("#pluginMissing").is(":hidden")) { $('#fullscreenShow').show(); $("#inlinePdf").resizable({ containment: 'parent', handles: 'se' }); } else { // Chrome Mac hides the embed object, obscuring the text. Reinsert. $("#inlinePdf").html(''); } } else { var success = new PDFObject({ url: "https://web.archive.org/web/20160304025758/http://e-dergi.marmara.edu.tr/marucog/article/viewFile/1012000723/1012000620" }).embed("inlinePdf"); if (success) { // PDF was embedded; enbale fullscreen mode and the resizable widget $('#fullscreenShow').show(); $("#inlinePdfResizer").resizable({ containment: 'parent', handles: 'se' }); } } }); // -->

Web tarayıcınıza bir PDF okuyucu eklentisi kuruluysa seçtiğiniz PDF dosyası buraya yüklenecektir (örneğin; Adobe Acrobat Reader'ın güncel sürümü).

PDF'lerle çalışmak, bunları basmak ve kaydetmekle ilgili daha fazla bilgi için Highwire Press'in PDF'ler Hakkında Sıkça Sorulan Sorularsayfasına bakabilirsiniz.

Ya da, PDF dosyasını doğrudan bilgisayarınıza yükleyip, bir PDF okuyucusu kullanarak açabilirsiniz. PDF dosyasını indirmek için aşağıdaki İndir bağlantısını tıklayın.