aktuelno

vest

101

KRAJ: Budućnost - Partizan 0:0

18.07.2017 21:50 | mozzartsport

Pratite prenos iz Podgorice na portalu MOZZART Sport

Veličina slova A A A

BUDUĆNOST - PARTIZAN 0:0

Budućnost: Mijatović - Raspopović, Mitrović, Simović, Tučević - Mirković, Hočko, Terzić (od 69. Pejaković) - Vlaisavljević, Camaj (od 64. Melunović) - Nikač.

Partizan: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić - Everton, Kosović - Janković (od 82. Mihajlović), Đuričković (od 90+1. Ilić), Leonardo (od88. Pantić) - Đurđević.


Leo ignorisao Đuku, Kljajić otklonio muku: Tri parade za Olimpijakos, ali ovakva igra ne obećava (VIDEO)

KRAJ - Bez golova u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Podgorici. Budućnost i Partizan su odirgali 0:0, a u treće kolo na megdan Olimpijakosu ide Partizan zahvaljujući pobedi od 2:0 u prvom meču. Budućnost je večeras bila bolji rival i imala bolje šanse, igra Partizana nije obećavajuća. 

90+3 - Još jedna odlična šansa za Budućnost. Vulićević je poraktično na go liniji spasao Partizan. 

90+1. minut - Saša Ilić ulazi umesto Đuričkovića uz aplauze podgoričke publike. 

90. minut - Igraće se tri minuta nadoknade. Imao je Partizan obećavajući napad, ali se Mihajlović i Pantić nisu najbolje razumeli. 

88. minut - Slobodan udarac sa partizan na 30 metara od gola Budućnosti. Šutirao je Leonardo, ali visoko iznad gola. Potom Leonardo ustupa mesto Pantiću

83. minut - Kakve dve šanse za Budućnost! Nikač je išao sam na golmana i spetljao se. Potom je nekako zadržao loptu, ubacio ju je na peterac gde je Melunović šutirao a Kljajić je panterskom intervencijom sprečio čist gol. Partizanov golman je večeras imao tri fantastične intervencije. 

83. minut - Poslednja izmena u domaćem timu. Marković je zamenio Mirkovića

82. minut - Prva izmena u Partizanu. Marko Janković izlazi uz aplauze podgoričke publike, a menja ga Mihajlović

81. minut - Sevnula je kontra partizana, Miletić je bio u dobroj prilici, ali se sporo nameštao i propustio dobru priliku. 

80. minut - Nova sjajna šansa za Budućnost, probudila se pubila! Kljajić je spasao Partizan posle šuta Vlasiavljevića

79. minut - Au kakva šansa za Budućnost! Mitrović je sam kao duh ostao na petercu posle kornera. Tukao je glavom, ali je promašio gol. Bilo je teže promašiti okvir gola nego pogoditi ga... 

78. minut - Novi korner za Partizan. Ovaj put posle šuta  Miletića sa 25 metara koji je izblokiran. Međutim, ponovo nikakve koristi za crno-bele od udarca iz ugla. 

75. minut - Leonardo je bio u prodoru, probao da lansira Đuđrevića u šansu, ali je maldi napadač bio u osfajdu. 

73. minut - Opet burne reakcije domaćih igrača i navijača. Traže penal! Vlaisavljević je prošao po levoj strani, centrirao, a Everton je izblokirao. Čini se da je Brazilac igrao rukom. Ovo je bilo ozbiljnije. Za razliku od one prethodne dve situacije, sudija je ovde mogao da pokaže na belu tačku. 

71. minut - Nepovezana igra na sredini terena, mnogo grešaka u pasu na obe strane, čini se da bi Partizanu prijala neka izmena... Đukić još nije izvršio nijednu. 

69. minut - Partizan je preuzeo inicijativu i steže obruč oko kaznenog prostora Crnogoraca. Izgleda da Budućnost ostaje bez daha i do izražaja dolazi bolja fizička srema crno-belih. U međuvremenu, druga izmena u domaćem timu. Pejaković je zamenio Terzića

67. minut - Umalo autogol kapitena Raspopovića posle centrašuta Leonarda. Na kraju korner, pa još jedan udarac iz ugla... Ali opet ništa. Simović je bio dobar u skoku. 

65. minut - Novi korner za Partizan. Ali loše izveden. Potom novi pokušaj iz ugla na drugu stativu, ali opet ništa. 

64. minut -  Prva izmena u Budućnosti. Melunović je zamenio Camaja

60. minut - Dobar centaršut Đuričkovića, ali sjajno istrčavanje i hvatanje golmana Mijatovića

59. minut - Žuti karton za Evertona. Zasluženo... Oštar klizeći start Brazilca. I nepotreban. 

58. minut - Šut Vlaisavljevića sa nekih 18 metara, ali bez opasnosti za Kljajića jer je lopta otišlo visoko iznad gola. 

56. minut - Korner za Partizan, gužva pred golom Budućnosti, fudbaleri Partizana su posle odbijanja lopte tražili penal jer su smatrali da je udarila u ruku Raspopovića. Istina, udarila je, ali slična situacija kao u kaznenom prostoru crno-belih u prvom poluvremenu. Nije za penal. 

53. minut - Ništa zanimljivo se ne dešava na terenu stadiona Pod Goricom. Partizan ima više loptu u nogama, ali bez šanse da je doturi do Leonarda i Đurđevića

50. minut: Budućnost i na početku drugog poluvremena deluje otresitije, ali je Vlaisavljević preterao u agresiji, pa je napravio faul u napadu nad Vulićevićem.

48. minut: Zbog prekršaja nad Đuričkovićem, žuti karton kod Budućnosti zaradio je kapiten Raspopović.

Počelo je drugo poluvreme: Treneri Kažić i Đukić još ništa ne menaju...

Kraj prvog poluvremena u Podgorici. Bez golova u revanšu Budućnosti i Partizana. Po jedna stativa na obe strane, kao i jedna Kljajićeva sjajna odbrana, a Budućnost je bila za nijansu bolji rival. Bila je agresivnija, konkretnija i gladnija pobede. 

45+2. minut -  Korner za Budućnost. Vlaisavljević je centrirao, ali sjajni Bojan Ostojić je još jednom bio dominantan pred golom Partizana. 

44. minut - Đurđević je ostao na zemlji posle jednog duela. Žali se na bol u leđima, ali je nastavio meč. Igraće se tri minuta nadoknade vremena. 

43. minut - Stativa! Ovoga puta za Partizan. Marko Janković je ubacio loptu pred gol Budućnosti iz slobodnog udarca, Ostojić je odlično skočio, gađao glavom dalji ugao, ali je pogodio okvir gola. Dakle, 1:1 u stativama...  

42. minut - Prvi žuti karton i za domaće fudbalere. Zaslužio ga je Mirković posle faula nad Đuričkovićem

41. minut - Šansa za Partizan! Sjajna lopta Đuričkovića preko poslednje linije Budućnosti, Đurđević je išao na loptu, ali je bio spor i golman Mijatović je intervenisao u poslednjem trenutku. 

39. minut - Prvi žuti karton na meču. Dobio ga je Kosović jer je laktom udario protivničkog igrača u skoku. 

36. minut - Posle pogođenje stative je sevnula kontra Partizana 3 na 3, ali je Janković uputio slab završni pas za Leonarda i propala je najbolja šansa crno-belih. 

35. minut - Stativa! Budućnost je pogodila okvira gola. Posle centrašuta sa desnog krila, lopta je preletla na drugu stativu gde je Vlaisavljević uhvatio volej, ali je pogodio stativu. Sreća za Partizan!

33. minut - Konačno lepa akcija Partizana. Janković je prošao kroz sredinu, odigrao dupli pas sa Leonardom, ali je Brazilac uputio nešto jaču loptu. Šteta odbrana Budućnosti je već bila ispala... 

30. minut - Novi faul nad Leonardom. Brazilac je već počeo da ispoljava nervozu. Fudbaleri Budućnosti ne biraju sredstva da ga zaustave. Pada li vam na pamet isto što i nama? 

26. minut - Drugi, pa potom i treći korner za Partizan. Ćirković je napravio faul u napadu. 

25. minut - Dobra lopta Kosovića kojom je lansirao Miletića po levom beku. Ali umesto da razmišlja o centrašutu, Miletić je razmišljao kako će da padne i izblokiran je u dobroj situaciji. Partizan je dobio prvi korner, ali nije izvukao nikakvu korist iz njega... 

21. minut - Prvi opasan napad Partizana. Janković je prošao po desnom boku, došao do gol linije, pokušao da vrati loptu na penal, ali je dosuđen gol-aut. 

20. minut - Još jedan oštar start na Leonarda. Namirisali su igrači Budućnosti Leonardovu nervozu i pokušavaju da je iskoriste. Već mu polako puca film... 

18. minut - Sporna situacija pred golom Partizana. Domaći su tražili penal jer smatraju da je Miletić igrao rukom. Usporen snimak pokazuje da je Miletić gornjim delom ruke zaustavio loptu, ali čini se da tu nije bilo realne osnove za najstrožu kaznu. 

16. minut - Napada Budućnost! Treći korner za Podgoričane pošto je Bojan Ostojić još jednom otklonio opasnost ispred svog gola. Potom i četvrti, ali je ovoga puta Ćirković dobro reagovao... 

15. minut - Prva opasna šansa! Kljajić je vrhovima prstiju izvadio loptu ispod prečke posle pšuta Mirkovića sa 20 metara. Potom je Kljajić još jednom izbio loptu posle kornera. Ozbiljan pokušaj Mirkovića.  

14. minut - Leonardo za sada najgailniji fudbaler gostiju. Domaći fudbaleri ga uglavnom zaustavljaju čvrstim duelima i faulovima. 

12. minut - Polako jenjava početni pritisak Budućnosti. Lopta uglavnom u posedu Partizana. Treba očekivati nešto sporiji tempo u nastavku. Pogotovo s obzirom na vrućinu u Podgorici... 

9. minut - Prvi šut Budućnosti. Terzić je pokušao sa 20 metara. Ali pored gola... 

8. minut - Rizična povratna Ćirkovića, ali Kljajić je bio oprezan i istrčao na vreme da izbije loptu. 

7. minut - Faul Uroša Đurđevića u napadu. Partizanov golgeter za sada odsečen... 

5. minut - Opasnost pred golom Partizana. Posle prodora i centrašuta sa leve strane, opet je Ostojić morao da interveniše ispred domaćih napadača. 

4. minut - Partizan pokušava strpljivom igrom kroz posed lopte. Ali greši u predaji lopte na protivničkoj polovini. 

2. minut - Korner za Budućnost. Camaj je probio po desnom beku gde ga je izblokirao Miletić. Ostojić je dobrim skokom otklonio opasnost posle udarca iz ugla. 

1. minut - Počela je utakmica u Podgorici. Inače, na tribinama se nalazi oko 150 navijača Partizana koji su došli u sopstvenoj režiji. 


Trener Partizana Miroslav Đukić napravio je dve izmene u odnosu na beograske startere. Na klupu su se preselili Nemanja Mihajlović i Leandre Tavamba, a mesto startera zauzeli su Leonardo da Silva Soza i Petar Đuričković, o čemu ste mogli pobliže da se informišete OVDE.

Đukić je rekao da se njegov tim u Podgorici neće braniti. Podsetite se tih reči OVDE.

Naš kolumnista Marko Prelević posebnu pažnju posvetio je večerašnjem revanšu, a o tome više čitajte u njegovoj rubrici PRELAZZI: Pod Goricom

Naravno, u danu kad se igra utamica više se pričalo o Sejdubi Sumi. Taj transfer potvđen je sat i 20 minuta pre početka meča i najveći je u istoriji Partizana, a šta je novi igrač crno-belih rekao tim povodom čitajte OVDE.

Vreme je za fudbal. Budućnost priželjkuje senzaciju, a Partizan overu plasmana u treće kolo.

Posle beogradskih 2:0, na programu je revanš susret druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona između crnogorskog i srpskog prvaka. Bolji iz ovog dvomeča će na megdan Olimpijakosu.

(FOTO: Star sport)

poslednji komentari101
Mihajlo P.

| 19.07.2017 02:47

Kao da sam znao da trebam zaspati, a miline :D

Jimmy B.

| 18.07.2017 23:35

Ocajna i sramna igra.Ali dobro kad vidim da nam je Djukic trener ova losa igra od veceras me nimalo ni ne cudi.Ja sam lepo rekao jos kad se pojavila informacija da ce Djuka eventualno preuzeti Partizan da je on los trener,a to se veceras igrom i formacijom pokazalo.Majstore imas 2 gola PREDNOSTI,igras protiv Buducnosti a ne protiv Bajerna,gde ces sa samo jednim napadacem? Kiza Milinkovic je i protiv Alkmara igrao ultra ofanzivno a ova neznalica se veceras protiv Buducnosti branila,ma daj bre.Dajem mu fore 6-7 kola u prvenstvu JSL da se komarovci sa pojacanim i renoviranom timom odlepe na vrhu tabele a onda Djuka dobija otkaz.Zivi bili pa videli.Ova sramna igra je proizvod njegove kukavicke taktike da igra sa 1 isturenim spicem,tako se to ne radi.

prikaži sve

ostale vesti

najnovije vesti

najviše komentara

najčitanije vesti

ili
Zaboravljena lozinka