Почетна / Фудбал / Звезда

Марко Марин три године Звездин!

Црвено-бели "упецали капиталца" за Лигу шампиона, бившег репрезентативца Немачке
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Само што се казаљка спремала да откуца поноћ из Љутице Богдана стигла је одлична вест за навијаче - Марко Марин потписао је трогодишњи (2+1 могућност продужења) уговор са Црвеном звездом.

Био је велика жеља на почетку прелазног рока, а сада су склопљене коцкице да се дође до потписа кад је изборен пласман у Лигу шампиона.

Марин је претходно поднео велику финансијску жртву у Грчкој, како би добио чисте папире. Одстрањен је из такмичарског круга Олимпијакоса и тренирао је индивидуално.

Марко је рођен 13. марта 1989. у Републици Српској. За сениорску репрезентацију Немачке је одиграо 16 утакмица и постигао један гол, у наступима од 2008. до 2010. године.

Дебитовао је 27. маја 2008. против Белорусије, а свој први гол постигао је против Белгије у пријатељском мечу 20. августа 2008. Био је члан екипе која је освојила треће место на Светском првенству 2010. у Јужној Африци.

Са Челзијем је освојио Лигу Европе 2013, исти успех поновио је са Севиљом 2014. године. Са младом селекцијом Немачке освојио је Европско првенство 2009.

Играо је за Борусију (Менхенгладбах) 2007-2009, Вердер (2009-2012), Челзи (2012-2016), Севиља (2013-2014. позајмица), Фиорентина (2014-2015. позајмица), Андерлехт (2015. позајмица), Трабзонспор (2015-2016. позајмица), Олимпијакос (2016-2018).

Коментари37
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PENZIONER IZ BESIKTASA
Oni prave mocan tim, a nas Ilijev dovodi bombe iz Spartaka.
Pigeon
Bacanje para! Da je za LE, pa da se pojacavaju da bi bili konkurentniji i mozda opet igrali prolece, ali ti igraci nece mnogo pomoci za LS! Mozda za domacu ligu, pa da vise niko ne mora da se sklanja...
Zveki
Jesi cuo mozda za sklapanje tima i za sledecu sezonu? Ono kao da se uigraju za sledece kvalifikacije i tako to? Pa nisu im ugovori dzaba na po 3 godine :/ Malo pameti nije na odmet
Kokos
Vjerujem da komentar neće biti objavljen, jer je medijska scena u vlasti Terzića i Vučića. Zvezd aje dovela ovog ljeta 28 fudbalera, odakle novac. Nije objavljeno kolik,i su ugovori Bena i Marina, ali nisu ispod pola miliona. Obeštećenje za Boaćija je milion i po. Kada se dodaju ostala pojačanja, Zvezda je u ovom prelaznom roku potrošila preko 20 miliona, sa već postojećim igračkim kadrom to je debelo preko 20 miliona samo za igrače. Odakle toliki novac? Ko to finansira. Ako mediji imajun hrabrostiu neka objave troškove Crvene zvezde ovog ljeta za plate i obeštećenja. Neka podsjete da su fudbaleri od februara, po zahtjevu Terzića, bili bez plata, i onda ćete doći do vrtoglavih suma koje klub nema i pored prodaje Radonjića i zarade od UEFA. Na sceni je neviđeni kriminal, ali o tome svi ćute.
Zvezdanovic
Ala si se nalupetao grobarcicu, pa to je strasno ;)
Marko
A, sta tebi Vucic smeta, kada je tvoj klub u njegovoj Srbiji najtrofejniji FK.
Crni55
Kao Partizanovac mogu da kazem da se Zvezda dosta pojacala ali bez potrebe jer u nasoj ligi pored ovakvog Partizana je sigurno prvak a u Evropi nema sta da trazi u onakvoj grupi.
Radmilo Bošković
Zvezda će sa čuvenim „kapitalcima“ Muamedom Benom, Kafuom, Ebesiliom, Samarilom i Boaćijem, koji su svi došli kao rezervisti iz prethodnih klubova, da napadne LŠ?! Ova situacija u Zvezdi je idealna za Miloša Formena, režisera kultnog filma „Let iznad kukavičjeg gnezda“! Atomska glupst 21. veka! Nećemo dati ni jedan gol a primićemo dvadesetak! Dok se ne završi grupna faza LŠ, neću više da se oglašavam o učešću Zvezde u LŠ!
Svrca
Pa znao sam da ce i Radmilo da kaze nesto ,,pametno,,
FkpCascais
Evo ga!!! :D Radmilo, covek koji toliko mrzi strance da zeli sve najgore sopsrvenom klubu za koji navija! A i dalje prica da su rezervisti kao da ne zna da danas jednim klikom mozes da vidis svaki igrac koliko je utakmica igrao, koliko bio na klupi, koliko golova dao... Covek koji kaze da je plasman u LS atomska glupost 21. veka... veka u koji ocigledno on jos nije usao.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.