Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 9. října

Far Cry Primal CZ, Nordic Humble Bundle, ohrožení Battlecry, nej digitálky září, hudba Tomb Raidera...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 nebo v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Eurogamer zjistil, co Far Cry Primal a čeština: uvidí se až po 30. říjnu.

- Šéf studií Sony prozradil, že na Paris Games Week koncem října oznámí nové PS4 hry vlastní výroby i nové third-party tituly, jako to vždy dělají na Gamescomu.

- Web domácího studia 2K Czech se dočkal malé aktualizace, že se podílí na Mafia 3, bohužel je v dnes již nepodporovaném Flashi.

- Na Humble Bundle jsou nově hry od Nordic Games: od dolaru Silent Storm Gold, Chaser, Jagged Alliance 1 Gold a Superpower 2 Gold. Za šest dolarů ještě tři díly české adventury Posel Smrti, oba díly Desperados, MX vs ATV Unleashed či Red Faction Guerrila, a od deseti dolarů výše ještě Book of Unwritten Tales 2.

- Bethesdu trápí stav její rozpracované F2P týmové onlinovky Battlecry, která tak možná bude zrušena, pokud ji tvůrci nevylepší tak, aby splňovala kvalitativní standardy. Stejnojmenné studio ale zavírat nebude, protože maká na vícero projektech.

- Plný Battlefield Hardline bude přidán na službu EA Access od 14. října.

- Nestává se často, aby EA odložili datadisk pro The Sims 4 - Get Together tak sklozlo z listopadu na 11. prosince, protože potřebuje ještě doladit.

- Dan Vávra z Warhorse se objeví 27. října v TV pořadu Víkend na Nově:

- Nejžádanějšími digitálkami na evropském PlayStation Store v září byly hry: Destiny: The Taken King, FIFA 16, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Rocket League, The Last of Us Remastered, Mad Max a PES 2016. Žebříček v USA se liší figurováním tří sportů NBA 2K16, Madden NFL 16 a NHL 16.

- Výherci nedávné soutěže JRC o volné vstupenky na veletrh For Games se stali: Jan Hartmann, Michal Rulf, Patrik Antoš, Vyacheslav Glazov a Vít Strnad.

- Treyarch vyjmenoval, co vše se změní či opraví v multiplayeru Black Ops 3 díky ohlasům účastníků nedávné bety.

- Upoutávka na doprovodný animovaný seriál Halo: The Fall of Reach od The Sequence Group (autoři terminálů v Anniversary), který vyleze stejný den jako hra a bude součástí Limited Edition.

Watch on YouTube

- Hvězdný skladatel Bobby Tahouri známý díky Hře o trůny či Iron Man bude mít na svědomí hudbu v Rise of the Tomb Raider, ukázka je na Soundcloudu.

- To spekulované zlevnění PlayStation 4 v USA a Kanadě o 50 dolarů oficiálně přiznáno od Sony, takže vstupní hranicí tam je nyní 350 dolarů. Jak to bude v ČR?

- Završení adventur Tales from Borderlands potvrzeno na 20. října, současně s tím byla zdarma vypuštěna první epizoda pro konzole i mobily.

Watch on YouTube

Read this next