Glas Javnosti

Ljubav od malena: Nekada najbolji prijatelji, sada porodica

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Odmah posle veridbe Bronvin je saznala da je trudna. Porodila se 23. februara 2024. u istoj bolnici u kojoj su ona i Džek rođeni

Te 1994. godine dve majke su prevremeno rodile svoju decu u istoj bolnici. Jedna je rodila dečaka, a druga devojčicu. Sada te dve bebe imaju svoju bebu!

Ali, krenimo redom.

Džek Ričardson i Bronvin Tejsi su rođeni prerano u Kvins medicinskom centru u Notingemu. Njihove porodice su oformile prijateljstvo tokom boravka na odeljenju za novorođenčad i ostale bliske godinama nakon toga. Džek i Bronvin su se zatim udaljili u tinejdžerskim i ranim dvadesetim, pre nego što su shvatili da su jedno drugome prosto suđeni i da su ljubav za ceo život.

Sada oboje imaju 29 godina i dobili su bebu, a svoju ljubav će krunisati naredne godine.

Njega je majka rodila u 30. nedelji, a nju posle 26. Oboje su zbog toga morali da budu duže u bolnici, a Džeka su zadržali čak godinu dana.

U ovim teškim vremenima njihove porodice su se povezale u zajedničkim mukama.

Njihovi roditelji su i godinama kasnije ostali u kontaktu i odgajali ih jedno uz drugo. Ali kada su Džek i Bronvin pošli u različite škole, njihovo prijateljstvo je počelo da bledi zbog uticaja okoline. Ali i tada su jedno drugome pamtili i čestitali rođendane.

I kako su postali stariji tinejdžeri, kontakt je sveden na minimum, ali nisu se svađali niti potpuno prekinuli odnos.

- Viđali smo se svakog meseca dok je on studirao. Imali smo oboje po nekoliko veza pre nego što smo se našli - rekla je Bronvin.


Sve se promenilo u oktobru 2021. kada je Džek pozvao da izađu. Viđali su se neko vreme i shvatili da je ljubav tinjala u njima godinama. U maju 2023. su se verili, na opšte oduševljenje roditelja.

Šeron Pikering rekla je da "nije mogla baš da veruje".

- Bilo je jednostavno neverovatno. Prva osoba koju je sreo je osoba sa kojom ima bebu - rekla je Šeron, Džekova mama.

Odmah posle veridbe Bronvin je saznala da je trudna. Porodila se 23. februara 2024. u istoj bolnici u kojoj su ona i Džek rođeni.

Njihova priča je unikatna, a jedino što je nezgodno jeste kako ljudima objasniti gde su se upoznali.

- Mi smo najbolji prijatelji i partneri. To je najbolje od oba sveta. Razumemo se, završimo rečenice jedno drugome. Znamo šta ovo drugo misli pre nego što izgovori. Osećam da je prirodno to što smo zajedno - zaključila je Bronvin.



Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR