Glas Javnosti

Direktor Zoran Anđelković: Ispunjeno obećanje dato zaposlenima

Vesti
Autor: Glas javnosti

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković održao je sastanak u širem sastavu, sa direktorima radnih, regionalnih radnih i područnih jedinica iz cele zemlje i predstavnicima poslovodstva, kome su prisustvovali i predstavnici sindikata.

Zoran Anđelković rekao je da je već danas Pošta Srbije počela sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu i time ispunila obećanje dato zaposlenima. Na sastanku sa saradnicima direktor Anđelković razgovarao je o tehnološkim procesima, najznačajnim aktivnostima iz delokruga rada poslovnih funkcija i predstavio planove i kao zajednički zadatak – borbu za uspeh kompanije i bolji položaj zaposlenih i unapređenje uslova rada i saradnje sa korisnicima, poboljšanjem kvaliteta usluga i mreže poslovnica i dostavnih vozila.



Anđelković je zaključio da je Pošta Srbije, s obzirom na najrasprostranjeniju mrežu poslovnica i dostavnu flotu, i kako je rekao, pouzdanu i brzu uslugu, najbolji i najsigurniji partner i građanima i privredi. Pošta Srbije, apsolutno je konkurentna na nacionalnom tržištu, a u narednom periodu radiće se na povećanju njene konkurentnosti, kvaliteta usluga i privlačenju novih klijenata, jer primarni cilj i interes svih strana treba da bude uspeh kompanije, naglasio je direktor Anđelković.

Glas javnosti / Pošta Srbije 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR